Perşembe, Aralık 01, 2011

Zonguldakspor’da tek hedef kazanmak

Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor,  hafta sorunda oynayacağı Bartınspor müsabakasının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor, dün sabah Fener Sentetik Saha’da yapılan antrenmanda oldukça hırslı gözüken futbolcular Teknik Heyet’i memnun ettiler.



Uğur Terzi: Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz
Çalışmalarını Perşembe gününe kadar kendi tesislerinde sürdüreceklerini belirten Zonguldakspor’un tecrübeli Teknik Adamı Uğur Terzi, Cuma sabahı maç için Safranbolu’ ya giderek orada kampa gireceklerini söyledi. Bartın karşılaşmasını kazanarak yollarına devam ettiklerini belirten Terzi; “Biliyorsunuz ilk yarının bitimine üç hafta kaldı. Biz bu üç haftada toplayabileceğimiz en fazla puanı toplayarak devreyi üstlerde tamamlamak istiyoruz. Geçen hafta İstanbul deplasmanında Beylikdüzü karşısında önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet takımın moral motivasyonunu üst düzeye çıkarttı. Çıkışımızı devam ettirmek için hafta sonunda oynayacağımız Bartınspor maçından da üç puanla ayrılmak istiyoruz. Karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyoruz. Tüm hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaparak galibiyet için mücadele edeceğiz. Takımımızda moral-motivasyon üst düzeyde. Kamil dışında sakat futbolcumuz yok. Fatih Tutar hafta başından bu yana takımla birlikte çalışmalara devam ediyor. Büyük bir olasılıkla Bartın maçına yetişecek. Cezamız nedeni ile Safranbolu’da oynamacımız karşılaşmayı taraftarımızın da desteği ile kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.  Ben bölgemizin iki güzide takımının karşılaşmasının centilmence geçmesini temenni ediyorum.”

Ağzımızın tadı bozulmasın
Bartınspor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren Zonguldaksporlu futbolcuların keyfi yerinde.  Futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri hırs ve performans Teknik Heyet’i memnun ederken sporseverler takıma büyük ilgi gösteriyor. Dün sabah Fener Sahası’nda yapılan antrenmanı izleyen bir grup taraftardan birinin getirdiği tatlıyı afiyetle yiyen futbolcuların yüzleri gülüyordu.


http://www.demirmedya.net
(Haber: Ercan Aygün)

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.