Pazartesi, Aralık 09, 2019

Silivri Ortaköyspor nefes aldı


TFF İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup’ta alt sıralardan kurtuulma mücadelesi içinde olan Silivri Ortaköyspor kendisi gibi aynı mücadele içinde olan Doğa Hospital Yeşilkentspor ile yaptığı maçı 3-1 kazanarak hayati bir üç punını hanesine yazdırdı. 


Silivri Ortaköy Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası oldukça kaliteli bir mücadeleye sahne olan maçta ev sahibi Ortaköyspor Göktuğ Karabina’nın attığı üç golle üç puanı kaptı. 

Maça her iki takım da kontrollü başladı. Ev sahibi Ortaköyspor baskısını attırdığı dakikalarda defans derinliğini kaybettiği 37. dakikada Yeşilkentli oyuncu Enes Erdem golünü kaydetti ve durumu 0-1 yaptı. Müsabakanın 40. dakikasında Göktuğ Karabina attığı golle durumu 1-1’e taşıdı. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. 

İkinci yarıya daha istekli başlayan Ortaköyspor 66. dakikada Göktuğ Karabina ile durumu 2-1 yaptı. Müsabakanın 90. dakikasında son sözü yine Göktuğ Karabina söyledi ve attığı golle maçın skorunu 3-1 olarak tescillemiş oldu. Silivri Ortaköyspor aldığı bu galibiyetle puanını 15 yaparak grupta yedinci sıraya yükseldi. Yeşilkent ise 6 puanla grupta onuncu sırada yer buldu.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.