Cuma, Kasım 22, 2019

Özel Deva Koleji'nda hedef önce il ardından Türkiye şampiyonluğu


Esenyurt Liseler arası Futbol Turnuvası’nda birinci olan Özel Deva Koleji’nde hedef önce İstanbul, ardından Türkiye birinciliği...


Bünyesinde Galatasaray ve İstanbulspor başta olmak üzere önemli kulüplerde oynayan isimler bulunduran Esenyurt Özel Deva Koleji, ilçedeki liseler arası futbol turnuvasında tüm rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyonluğa uzandı. Kırmızı beyazlı ekip gözünü önce il ardından Türkiye birinciliklerine dikti.

Sezon başında Deva Lisesi’nde spor organizatörü olarak göreve gelen Hüseyin Demir, “Çok iyi bir jenerasyonumuz var ancak bu başarıyı sadece yetenekle açıklayamayız. Okulumuz bünyesinde düzenli ve disiplinli çalışarak, öğrencilerimizin akademik başarılarını da sürdürmelerine dikkat ederek bu başarıya ulaştık. Özel Deva Lisesi olarak sadece futbolda değil, birçok spor branşında öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Önceliğimiz hepsinin sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri, bunun yanında kupa ve madalyalar elbette bizlere motivasyon sağlıyor. Amacımız her spor dalında başarı” dedi.

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.