Salı, Kasım 19, 2019

ALG Spor: Teknik direktörümüze tehditler bizi üzdü


Kadınlar 1. Futbol Ligi ekiplerinden Gaziantep ALG Spor, Hakkarigücü maçının ardından Hakkari ekibinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalara tepki gösterirken, iddiaları reddetti.



Gaziantep temsilcisinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

“ALG Sporumuz ligdeki 4. maçında Hakkarigücü’nü 2-0 mağlup etmiştir. Maç sonrası Hakkarigücü sosyal medya hesapları üzerinden takımımıza ve teknik direktörümüze yapılan tehditler bizi son derece üzmüştür. ALG Spor, Başkanımız Ali Gözcü önderliğinde 3. Lig’den başarılı ve istikrarlı şekilde 1. Lig’e çıkmıştır. ALG Spor tamamen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kadın futboluna destek olmak ve kadın futbolunun sorunlarına çözüm katmak amacıyla zor şartlar altında, başkanımız haricinde kimsenin maddi desteğini almadan mütevazi şekilde yoluna devam etmektedir.

'Münferit sloganları onaylamıyoruz'
Teknik direktörümüze yapılan tehditler bizi son derece üzmüştür. Yönetimimiz ve teknik kadromuzun kontrolü dışında gerçekleşen tribündeki birkaç münferit sloganı ALG Spor yönetimi kesinlikle onaylamamaktadır. Hakkkari şehrine ve futbolcularına saygılıyız ancak takımımıza böyle bir yakıştırmayı asla kabul etmiyoruz. Her ortamda centilmenliği destekleyen Başkanımız Ali Gözcü yaşanan olaylar nedeni ile büyük üzüntü duymuş ve ilgili mecralarda tepkisini en üst seviyeden vermiştir. ALG Spor olarak kadın futbolunun barış ve kardeşlik duygularını geliştirmesini diliyor, buna katkı sağlamak için çalışmalarına devam etmektedir.”

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...