Çarşamba, Ekim 30, 2019

Nefes kesen maçta galip çıkmadı


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup 5. hafta maçında Gaziosmanpaşaspor, Kuştepespor’u İBB Bayrampaşa Stadında misafir etti. Maç 2-2 bitti.


Karşılaşmayı Recep Buğra Çetin, Ali Gün, Enes Soyucak hakem üçlüsü yönetti. Gaziosmanpaşaspor taraftarları her zamanki gibi 12. Adam olarak takımlarına tam destek verdi. Ev sahibi ekip, bu sezon iddialı bir takım kuran rakibi karşısına alt yapı ağırlıklı bir kadro ile çıktı.

Maça Gaziosmanpaşaspor temkinli başladı. Kuştepespor ise daha kontrollü oynadı. Konuk ekip maçın 13. dakikasında Fatih Torun ile 1-0 öne geçti.Golden sonra Karşılıklı ataklar başka gol getirmedi ilk yarı Kuştepespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

Son bölümde iki gol
Gaziosmanpaşa ikinci yarıya daha atak başladı. Kuştepespor kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulan kırmızı yeşilli ekip maçın 66. Dakikada Ceyhun Yazar ile beraberlik golü buldu.Bu golün ardında her iki takım da taraftarlara zevkli ve heyecanlı dakikalar izlettiler. Kuştepespor karşılaşmanın 88. dakikasında 2.yarıda oyuna giren golcü futbolcu Serkan Afşar ile bulduğu golle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın böyle biteceği sanılırken uzatma dakikalarında Uğur Erkmen attığı golle maçın skorunu ilan etti: 2-2. 


Karşılaşmada her iki takımda çizgiden dönen gol pozisyonları yaşanırken Gaziosmanpaşaspor'un tecrübeli kalecisi Armağan Vatanoğlu’nun Başarılı kurtarışları takımının 1 puan almasında büyük rol oynadı. Gaziosmanpaşa 5. hafta sonunda 8 puan ile beşinci sırada yer alırken Kuştepespor ise 5 puanla puan ile 10’ncu sırada yer aldı.
Kuştepespor ise kendi evinde Güngörenspor’u ağırlayacak.

Haber: Erol Eftekin




Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.