Çarşamba, Ekim 30, 2019

İMÇ Sakarya ve Bahçelievler Gümüşhane yenişemedi


İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup 6.hafta mücadelesinde üst sıralardan kopmak istemeyen 2 takım, İMÇ Sakarya ve Bahçelievler Gümüşhane kozlarını Mimarsinan Stadı'nda paylaştı. 


Baştan sona bol pozisyon ve 4 direkten dönen topun olduğu mücadele de iki takım sahadan 1'er puan ile ayrıldı.

İlk yarıda ev sahibi İMÇ takımı daha ataktı. Santrfor Hasan'ın 2 şutunda önce  Gümüşhane takımı kalecisi Eyüp sonra direkt gole izin vermedi. Konuk takım ise Ali ve yabancı oyuncusu Farouk ile gole yaklaştığı anda İMÇ'den Camara kaleciyi geçen pozisyon da topu çizgiden çıkardı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarının başında 49. dakikada İMÇ ceza sahası içinde oluşan karambolde Ali'nin son dokunuşu Camara'ya çarparak ağlarla buluştu ve konuk takım 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip daha atak oynarken konuk takım kontratak formasyonunda göründü. 57. Dakikada Orhan'ın şutu konuk takım adına üst direkten döndü.

İMÇ Sakaryaspor son dakikalarda oyunu Gümüşhane sahasına yıktı. 87. dakikada gelişen İMÇ akınında sol çizgi dibinden yapılan ortada arka direkte kendini unutturan Hasan'ın sert kafa şutunda kaleci Eyüp'ün çabası gole mani olamadı ve skor 1-1 oldu. İki takım da puanlarını 8'e çıkardı.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...