Salı, Ekim 29, 2019

Cankurtaranspor'da sürpriz istifa


İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup'ta ilk 5 maçta 13 puan toplayan ve namağlup lider durumda bulunan Cankurtaranspor'da teknik direktör Aras Köksal görevinden istifa ettiğini duyurdu.


Geçen sezon takımın başına gelen ve Fatih temsilcisinin yıllar sonra 1. Amatör Lig'e yükselmesinde önemli pay sahibi olan genç teknik adamın istifası şaşkınlık yarattı. Konuyla ilgili sitemize açıklamada bulunan Köksal"Şampiyonluğa giden bu yolda bana ve takımıma yapılan bazı saha içi ve saha dışı müdahaleler katlanamayacağım boyuta geldi. Bu durum kendi doğrularıma ters düştüğü için istifa etme kararı aldım. Bu değerli ve karakterli oyuncu grubuna hizmetlerinden dolayı kendi adıma bir kez daha teşekkür ederim. Yolları açık olsun" dedi.

Cankurtaranspor'u 8 sezon aradan sonra 1. Amatör Lig'e çıkaran Aras Köksal daha önc ede 1453 Fatih GSK ile 2. Amatör'den Süper Amatör'e,Merterspor ile 2. Amatör'den namağlup 1. Amatör'e çıkma başarısı göstermiş, yine Merterspor'la 1. Amatör'de play-of yükselip Süper Amatör Lig biletini Bayrampaşa Teknikspor karşısında kaybetmişti. Köksal yönetimindeki Cankurtaranspor bu sezon 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.