Salı, Ekim 01, 2019

Beşyüzevler 'Torba'dan 3 puan çıkardı


Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Beşyüzevlerspor, ligin 2. maçında İzmir takımlarından Torbalıspor’u misafir etti. Gaziosmanpaşa temsilcisi, sahadan 1-0 galip ayrıldı.


Beşyüzevlerspor Kulübü Başkanı Mustafa Koral, Torbalıspor takımına ve hakemlere karşılaşma öncesi Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar ile birlikte çiçek verdi. İBB Bayrampaşa Stadı’nda çok sayıda sporseverin izlediği karşılaşmaya ev sahibi ekip daha atak başladı. 22. Dakikada Torbalı kalecisi Anıl’ın ters vuruşunda Ramazan önünde buluğu topu boş kale yerine auta attı. Ataklarını sıklaştıran yeşil beyazlı ekip 25. dakikada golünü buldu. Sol taraftan kazanılan serbest vuruşta Erdi’nin ceza alanına gönderdiği topu iyi takip eden Cüneyt topu kafa ile kalecinin solundan ağlara bıraktı: 1-0. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla sona erdi. 

Mücadelenin ikinci yarısına konuk ekip daha atak başladı. 51. Dakikada Torbalıspor’dan Batuhan 63. Dakikada Beşyüzevlerspor’dan Kubat kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Karşılıklı ataklarla geçen 2. yarıda başka gol olmayınca karşılaşma Beşyüzevlerspor’un 1- 0 üstünlüğü ile son buldu. İstanbul ekibi böylece 2 maçta 6 puana yükseldi.

Beşyüzevlerspor önümüzdeki hafta “bölgenin derbisi” olarak bilinen maçta pazar günü Sultangazispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haber: Erol Eftekin





Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.