Çarşamba, Ekim 23, 2019

Bakırköyspor ve Kartalspor 18 yıl aradan sonra karşılaştı


İstanbul'un iki köklü kulübü, Bakırköyspor ve Kartalspor 18 yıl aradan sonra bir resmi maçta karşılaştılar... Ancak bu kez amatör kümede...


İki ekip son olarak 2000-2001 sezonunda 2. Lig'de o sezonki statüyle hem normal sezon hem de klasman grubunda birlikte mücadele etmişlerdi. İki ekip Klasman Grubu'nun son haftasında, 20 Mayıs 2001'de Şenlikköy Stadı'nda karşılaşmış, Kartalspor mücadeleden 5-2 galip ayrılmıştı.Hatta o maçta Kartalspor'un kalesini Volkan Demirel korumuş, bordo beyazlıların ilk 11'inde Servet Çetin ve Egemen Korkmaz, Bakırköyspor'da da Serkan Reçber görev almıştı.

İlkleri yaşadılar
İlerleyen dönemde içlerinde bulundukları ekonomik sıkıntılar nedeniyle İstanbul Süper Amatör Lig'e kadar gerileyen Bakırköyspor ve Kartalspor, 19 Ekim Cumartesi günü Şenlikköy Stadı'nda karşılaştı. İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta oynadığı ilk 3 maçta 7 puan toplayan Bakırköyspor ile 2 puan alabilen Kartalspor'un bu mücadelesini konuk Kartalspor 1-0 kazanarak bu sezon ilk galibiyetini aldı. Bakırköyspor ise mağlubiyetle tanıştı.Maçın tek golü 90+2'de Okan Demir'den geldi.

Haber: Efkan Bucak
Fotoğraflan: Ahmet Yavuz Taner



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.