Pazartesi, Eylül 30, 2019

Bağcılar Güneşlispor bir puanla döndü


İstanbul Birinci Amatör Lig ekiplerinden Davutpaşaspor ile Bağcılar Güneşlispor Namık Sevik Sahası'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma golsüz berabere bitti.



Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takımda birbirini tartarak oyuna başladı. 5.dakika da Davutpaşa'da Cemre Bahadır ceza sahasında dışından kaleyi görünce vurdu kaleci Tekin topu kornere çeldi.

Oyunda üstünlüğü ele alan Bağcılar Güneşlispor'da Şeref'in ara pasında Alican Oğuzkan Davutpaşa defansının müdahalesine rağmen topa vurdu kaleci Mehmet Serdar Köylü kurtardı. Bağcılar Güneşlispor Hassan, Şeref, Onur ve Alican ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Bağcılar Güneşlispor sağlı sollu ataklar bulmaya başladı. Bağcılar Güneşlispor'un baskısıyla üst üste Yusuf Demir, Alican Oğuzkan, Hassan ve Şeref yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediler. Şeref'in ara pasında topla buluşan Alican, Erkan Boydak'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Bağcılar Güneşlisporlu futbolcular penaltı bekledi. Hakem oyunu devam ettirdi.

50.dakika da orta sahadan topla dripling yapan Şeref kaleci Mehmet ile karşı karşıya kaldı, topa vurdu top direkten döndü. 55.dakikada Şeref'in ara pasında kaleci Mehmet ile karşı karşıya kalan Alican topu kaleciye isabet ettirince bir gol fırsatı daha kaçtı.
55.dakikada sağ kanattan kaçırılan Yusuf Demir ceza sahasında girdi ve vuruşunu yaptı, top auta çıktı.

Bağcılar Güneşlispor'da kademede hata yapan Lokman topu rakibi Gürkan Arslan'ın önüne düşürdü, Gürkan'ın vuruşunda kaleci Tekin kurtardı. Rakip kalede baskı kuran Bağcılar Güneşlispor aradığı golü bir türlü bulamadı. 86.dakika da Davutpaşa'da Ercan Edemen ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. İki takım da gol atamayınca karşılaşma 0-0 bitti.

Davutpaşa puanını 4 yükseltirken Bağcılar Güneşlispor ilk puanını almış oldu.
Gelecek hafta Bağcılar Güneşlispor Sefaköy Kartal'ı konuk ederken, Davutpaşaspor deplasmanda Bahçeköyspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Güneşli Haber Gazetesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...