Pazar, Ağustos 11, 2019

İstanbul Mesudiyespor'da teknik heyet belli oldu


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Mesudiyespor'da teknik heyet belli oldu.


Kongre sonrası yeni başkan Yüksel Şener önderliğinde transfer çalışmalarına başlayan İstanbul Mesudiyespor  genç teknik adam Dinçay Atmaca ile yeni sezon için anlaştı.

Kulüp binasında gerçekleşen  görüşmede İstanbul Mesudiyespor Genel Sekreteri Hüseyin Okumuş, İstanbul Mesudiyespor Sportif Direktörü Erdal Tiryaki de hazır bulundu.

İkinci Dinçay Atmaca Dönemi 
Geçen Sezonun son 10 haftasında takımın başına geçen Dinçay Atmaca Mesudiyespor ile  5 Galibiyet 2 Beraberlik ve 3 Mağlubiyet  almıştı. Dinçay  Atmaca'nın yardımcılığını Hakan Karzaoğlu, kaleci antrenörlüğünü  ise Aydın Kurcelli yapacak.

"İçimizden birisi ile anlaştığımız için mutluyuz" diyen İstanbul Mesudiyespor  Sportif Direktörü Erdal Tiryaki "Geçen Sezonun son 10 haftasında takımımız başına geçen Dinçay hocamız ile yeni sezon içinde anlaştık, hocamız bizleri bizde hocamızı tanıyoruz başarılı bir  sezon geçirmeyi hedefliyoruz, yolun sonu Bölgesel Amatör Lig olacak inşallah" dedi.


"Evime Geldim"
İstanbul Mesudiyespor Teknik Direktörü Dinçay Atmaca ise "İstanbul Mesudiyespor ile anlaştığım için mutluyum, burası benim evim 15 sene formasını giydiğim kaptanlığını yaptığım klube hoca olarak gelmekten çok onur duydum, bizlere inanan ve güvenenlerin  güvenlerini boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: beykozamator.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...