Salı, Ağustos 06, 2019

Batı Trakyaspor'da imza şov


Geçtiğimiz günlerde teknik heyetini belirleyen ve basına tanıtan Batı Trakyaspor transferde de düğmeye bastı. Zeytinburnu temsilcisi dün 7 isim için imza töreni düzenledi.


Yeşil siyahlılar dış transferde Dikilitaşspor’dan 1995 doğumlu Kaleci Hakan Kalyoncu, Kapaklıspor’dan 1993 doğumlu forvet Özgün Şala, Altıntepsispor’dan 1993 doğumlu Orta Saha Gökhan Güneş, Edirnespor’dan 1998 doğumlu forvet arkası ve kanat Batühan Bozkurt, Beylerbeyispor’dan 1999 doğumlu Orta Saha Gökay Arpaç ile sözleşme imzaladı. Ayrıca iç transferde1999 doğumlu Sağ Kanat Görkem Andaç Kuşatan ile 1995 doğumlu orta saha Ekrem Can Kökoğlu ile yeniden el sıkışıldı.

Yedi transfer, Genel Kaptan Tolga Güler ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çelebi’nin de hazır bulunduğu törende imzayı attılar. Bu isimlerden Hakan Kalyoncu da geçen sezona Batı Trakya’da başlamış normal sezonun ardından play-off için Dikilitaş’a geçmişti.

Öte yandan Batı Trakyaspor yeni sezon hazırlıklarına dün başladı.

Haber: Efkan Bucak







Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.