Çarşamba, Ağustos 28, 2019

Aydemir Keser Turnuvası'nda şampiyon Trakyagücü


Bayrampaşa ilçesinin yeni kulüplerinden Trakyagücü’nün ilçenin tanınan teknik direktörlerinden merhum Aydemir Keser anısına düzenlediği alt yapı turnuvası sona erdi.


Mehmet Akif Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvaya 2009,2010 ve 2011 doğumlu futbolculardan kurulu takımlar katıldı. Turnuvanın finalinde Trakyagücü ile Esenler Kentyıldızspor karşı karşıya geldi. Eski Süper Lig hakemi Binali Kartal’ın yönettiği final maçının normal süresi 1-1 biterken, rakibine penaltılarda 5-4 üstünlük sağlayan Trakyagücü mutlu sona uzandı. Üçüncülük karşılaşmasında ise Şehzadebaşıspor, Eyüp Çırçır İmarspor’u 4-1’lik skorla geçti.

Turnuvada Küçükçekmece İdman Yurdu, Şehreminispor, Trakyagücü, Altay Futbol Okulu, Bayrampaşa Demirspor, Bayrampaşa Doğanspor, Eyüp Çırçır İmarspor ve Esenler Kentyıldızspor yer aldı.

Zeytinburnu 1953 ve Trakyagücü birleşti
Trakyagücü Teknik Sorumlusu Kadir Güçlü yeni bir kulüp olmalarına karşın kısa zamanda önemli yol kat ettiklerini, bu sezon alt yapılarda resmi liglere gireceklerini söyledi. Zeytinburnu 1953 SK ile birleştiklerini belirten tecrübeli teknik adam, kısa zaman içinde resmi prosedürlerin sona ereceğini belirtti.


Haber: Efkan Bucak





Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.