Perşembe, Temmuz 18, 2019

Özgür Subaşı'na anlamlı ödül


Çatalca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bu yıl 27.’si düzenlenen Kaymakamlık Kupası final ve şöhretler maçıyla sona erdi. 



Çatalca Ziya Altınoğlu Stadı’ndaki finalin özel konukları vardı. Gala TV ekranlarında seyirciyle buluşan ve büyük beğeni kazanan ‘Spor Sanat Panorama’ programının yapımcı ve sunucuları Özgür Subaşı ve Şebnem Ceyhan da kapanış törenindeydi. İstanbul Gençlergücü Kulübü başkanlığı görevini de yürüten Özgür Subaşı şöhretler maçında da forma giydi. Subaşı’ya maç sonrası Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Bedel tarafından hem turnuvaya hem de amatör futbola katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Özgür Subaşı burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Çok güzel bir organizasyonu geride bıraktık. Çatalca Kaymakamımız İnci Sezer Bedel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Seyithan Dağıstanlı, spor camiasının duayen teknik direktörü Güvenç Kurtar, Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe başta olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.



Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.