Perşembe, Temmuz 18, 2019

Karaca: Silivrispor'un yeri burası değil


Önceki gün sezon açılışını gerçekleştiren Silivrispor’da Kulüp Sportif Direktörü Metin Karaca oldukça samimi açıklamalara imza attı ve “Gönlümüzden şampiyonluk da geçiyor ama biz maç maç değerlendirme yapacağız” dedi.



Silivri Stadı’nda ligin ilk idmanını gerçekleştiren Silivrispor’da Sportif Direktör Metin Karaca yaptığı açıklamasında şunları söyledi: 

“Ligin ilk çalışmasına başladık. Öncelikle bana bu görevi layık gören yönetimime teşekkür etmek istiyorum. Biz de tabii ki yıllardır büyük liglerde top koşturduk sonrasında da hocalığa başladık şimdi de görevimiz Silivrispor A takımı için en iyi hizmeti etmek olacaktır. Allah’ın izni ile start verdik. Burada 10 veya 15 gün idmanlarımıza Silivri Stadı’nda ve Selimpaşa Karasu Tesisleri'nde devam edeceğiz. Temmuz ayının 12-13 gibi Bolu kampımız olacak, tabii aramıza katılacak birçok oyuncumuz var. 2 ligden görüştüğümüz değerli oyuncu arkadaşlarımız da kampa kadar transferlerini yetiştireceğiz. 

Bizim önceliğimiz hedef belirtmek değil, biz maç maç düşünüyoruz ve bu şekilde ilerlemek istiyoruz. Silivrispor’un yeri burası değil. Silivrispor 2. Ligi görmüş ve yaşamış bir kulüp. Biz burada bir şampiyonluk parolası ile yola çıkmıyoruz ama bu da gönlümüzde var tabii ki ve gittiğimiz yere kadar da gideceğiz. Bizim asıl hedefimiz çok çalışıp hak ettiğimizi almak olacaktır.”

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...