Perşembe, Temmuz 11, 2019

Esentepe Adıyamanspor'un ismi yeniden değişti


2015-2016 sezonundan bu yana Esentepe Adıyamanspor olarak İstanbul liglerinde mücadele eden kulübün ismi bir kez daha değişti.


1984 yılında GOP Yaylaspor olarak kurulan uzun yıllar bu isimle mücadele eden, hatta 3. Lig terfi maçlarına katılan kulüp 2008 Haziran'da Hasan Selim Kansız başkanlığında İstanbul Rizespor ismini almıştı. İstanbul Rizespor Mart 2011'de genel kurula giderek ismini Sultangazi Esentepespor olarak değiştirdi. Esentepe Mahallesi'nin yeşil mavili temsilcisi 2015-2016 sezonu başında Fatih Acar'ın başkanlığa gelmesinin ardından Esentepe Adıyamanspor adını aldı. Bu proje de uzun soluklu olmazken, geçtiğimiz günlerde Volkan Yücel Akçelik'in başkanlığa getirildiği genel kurulda kulübün ismi yeniden Sultangazi Esentepespor olarak değiştirildi.

Sultangazi Esentepespor logo olarak, İstanbul Rizespor döneminden kalma Boğaziçi Köprüsü ve çay filizi sembolleri taşıyan logoyu kullanmaya devam edecek.

Haber: Efkan Bucak

İSİM DEĞİŞTİREN KULÜPLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...