Perşembe, Temmuz 11, 2019

3. Lig'de iki kulübün isimleri değişti


TFF 3. Lig’de bu sezon mücadele edecek olan iki kulübün isimleri değişti.



1993’te kurulan ve 2013-2014 sezonundan bu yara aralıksız 3. Lig’de yer alan Ankara Adliyespor yeni bir yönetime devredildi ve ismi Çankaya FK olarak değiştirildi. Adliyespor’un, geçen sezon Ankara 2. Amatör Lig’de yer alan amatör şubesi üzerinden mücadelesine devam etmesi bekleniyor. Çankaya FK 1. Grup’ta yer alacak.

Yine 1. Grup’ta yer alan Tire 1922 SK’nın da ismi Buca FK olarak değiştirildi. Geçen sezon 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen Bucaspor’un başkanı Cihan Aktaş, yönetimini devraldığı Tire 1922’nin ismini ve stadını değiştirme kararı aldı. Buca FK, BAL’a düşen Bucaspor gibi sarı lacivert renklere sahip olacak ve tıpkı Bucaspor gibi üzüm salkımlı logo kullanacak. Bu isim değişikliği TFF sistemine henüz işlenmedi.

Tire 1922 SK da, uzun yıllar profesyonel liglerde yer alan Tirespor’un maddi sıkıntılar nedeniyle liglere katılımda zorluk çekmesi nedeniyle bu ekibe alternatif olarak 2013-2014 sezonu başında İzmir Özel İdarespor’un isminin değiştirilmesiyle ortaya çıkmıştı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...