Pazartesi, Haziran 03, 2019

Yedikulespor transferde tam gaz


Grubunda şampiyon olarak Süper Amatör Lig'de oynamaya hak kazanan Yedikulespor transferde hız kesmiyor. 




İlk iş olarak takımın başına geçtiğimiz sezon Vardarspor'u çalıştıran Cumhur Tunçmay'ı getiren Turuncu-beyazlı yönetim iç transferde Celil Şentürk,Hasan Korkmaz,Berat Vardar ve Selman Tasman'la yeniden anlaştı.

Fatih temsilcisi dış transferde ise Galatasaray U19 takımından Kaleci Fatih Çoşkunpınar, Batı Trakyaspor'dan Emre Turan, Türk Telekom'dan Samet Mertoğlu, Yenibosna'dan Uğur Bilgin, Irmakspor'dan Ulaş Ali çelik'i renklerine bağladı.

Yedikulespor Başkan Vekili Ozan Derya “Yönetim olarak transfer yaptık demek için değil, hocamızın belirlediği noktalara akıllıca ve ihtiyaç duyulma anlamında isimler alarak bu işi gerçekleştirdik. İnşallah yeni sezonda taraftarlarımızın yüzünü güldürecek sonuçlara imza atacağız" dedi. Derya Yedikule Spor Kulübü, Futbol Akademisi'nde çalışmalara başladığını belirerek "Çıktığımız bu yolda kulübümüzün tek gayesi, bu semtin çocuklarını her yönden, sağlıklı birer birey olarak yetiştirip, onların kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamaktır" diye konuştu.

Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...