Perşembe, Haziran 27, 2019

Gaziosmanpaşaspor'dan özel bir turnuva


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor, merhum futbolcusu Sedat Balkanlı’nın anısına U11 futbol turnuvası düzenleyecek.



Gaziosmanpaşaspor’da Ömer Güler başkanlığındaki yeni yönetim, yeni tesislerinin hizmete girmesiyle birlikte sosyal ve sportif faaliyetlere hız verdi. Yeşil Kırmızılı ekip bu bağlamda, 2009 yılında vefat eden eski milli futbolcuları Sedat Balkanlı anısına U 11kategorinde futbol turnuvası düzenleme kararı aldı. Gaziosmanpaşaspor Kulübü tarafından düzenlenen futbol turnuvası Sedat Balkanlı Tesisleri’nde oynanacak.

Final 10 Temmuz'da
Turnuva öncesi 1 Temmuz’da saat 13.00’te Sedat Balkanlı’nın Karlıtepe Mezarlığı’ndaki kabri ziyaret edilecek. Daha sonra turnuvanın ilk maçı olan Gaziosmanpaşaspor -Şehzadebaşıspor karşılaşmasının başlama vuruşunu Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Şükran Balkanlı birlikte yapacak. Salı ve Perşembe günleri saat 12.00-17.00 arasında yapılacak maçların ardından turnuva 10 Temmuz’daki final maçıyla sona erecek. Final maçına çok sayıda kulüp başkanı, yönetici ve şöhretli futbolcu davet edildi. Ayrıca final maçı öncesi ise Gaziosmanpaşasporlu şöhretler 2 takım halinde gösteri maçı yapacak. 


Kulüp Başkanı Ömer Güler Gaziosmanpaşa Spor Kulübü’nün yıllardır alt yapıya önem verdiğini, her sezon yetiştirdiği futbolcuları Türkiye genelinde kulüplere gönderdiğini belirterek “Fair Play´ın ön planda tutulacağı turnuvada Hem Türk futboluna unutulmaz hizmetler veren merhum futbolcumuz Sedat Balkanlı’yı bir kez daha anacağız, hem de yepyeni yıldız futbolcuların kazanılmasını sağlayacağız” dedi.

Katılımcı kulüpler
Albayrakspor

Altınovaspor
Aslan Yuvası SK
Beşyüzevlerspor
Büyük Ümitler SK
Gaziosmnapaşaspor
Güngören Doğuşspor
Kazım Karabekir Mevlanaspor
Kemer FK
Küçükköyspor
Sultangazispor
Şehzadebaşıspor
Taşlıtarlaspor

Zara Ekinlispor

Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...