Salı, Haziran 25, 2019

Bayrampaşa Doğanspor beşinci yılında 1. Amatör Lig'de


İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde 2014 yılında kurulan Bayrampaşa Doğanspor, kuruluşunun 5. yılında 1. Amatör Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşıyor.



Bu sezon 2. Amatör Lig 7. Grup’ta Şehreminispor, Göktürkspor ve Öz Gayrettepespor ile amansız bir zirve mücadelesi veren sarı lacivertli ekip, grubu Şehreminispor’un ardından ikinci tamamlayarak tarihinde ilk kez 1. Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazandı. Bayrampaşa ekibi 18 maçta 12 kez gülerken 3’er beraberlik ve yenilgi aldı.

Ali İhsan Doğan’ın başkanlığını yaptığı Doğanspor’u üst lige taşıyan teknik direktör ise aynı zamanda kulübün kurucularından olan Recep Süzen... Daha önce Havataşspor ve GOP Şemsipaşaspor’da görev alan, sezona Küçükköyspor’da başlayan ancak 1 ay sonra bu ekipten ayrılarak Doğanspor’un başına geçen tecrübeli teknik adam “Kuruluşumuzun ilk yılında da kulübümüzde teknik direktörlük yapmıştım ancak üst lige çıkmak bu seneye nasipmiş. Futbolcu arkadaşlarımı tebrik ederim. Başarımızı sürdürmek ve Süper Amatör Lig’e de yükselmek istiyoruz” dedi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.