Pazar, Haziran 16, 2019

Anadolu Hisarı'ndan Devlet Bahçeli'ye forma


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında organize edilen STK ve iş dünyası toplantısına Anadoluhisarı İdman Yurdu Yönetim Kurulu da davet edildi.


Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü'nden edinilen bilgiye göre, toplantı öncesinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Anadoluhisarı’nın köklü ailelerinden Fethi Yıldız ile kulübümüzün sorunları ve talepleri hakkında geniş ve detaylı bir gorusme sağlandı.
Fethi Yıldız kulübü yakından tanıdığını belirtti ve son durumu hakkında detaylı bilgi aldı “Anadolu Hisarı mutlaka Küçüksu Çayırı’ndaki yerine geri donmeli” dedi.
Fethi Yıldız’a, kulübün tesis ve sahası için yapılan başvurular ve özellikle İBB’ye verilen dilekçeler hakkında bilgi verildi. Kulüp Başkanı Cenk Nur, bürokratik sürecin çok uzun sürdüğünü ve kulübün tesislerine ve sahalarına en kısa sürede kavuşmak istediklerini belirtti.

Toplantı sonrasında MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ile beraber Bahçeli’ye kulübün formasına hediye edildi.

Fethi Yıldız, Anadolu Hisarı yönetim kurulumunu Devlet Bahçeli ile tanıştırırken “Başkanım, Anadoluhisarı İdmanyurdu Talat Paşa’nın kulübü, yoneticileri ise bizim çocuklarımız” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.