Çarşamba, Mayıs 29, 2019

Gaziosmanpaşaspor özüne dönecek


2.ve 3. Lig'de uzun yıllar başarıyla mücadele eden bu sezon Bölgesel Amatör Lig'den Süper Amatör Lig'e düşen Gaziosmanpaşaspor hazırlıklarına başladı.



"Semtin çocukları ile öze dönüş" sloganıyla Göreve başlayan Ömer Güler'in başkanlığındaki yeşil kırmızılı yeni yönetim yeni bir yapılanmaya girdi ve ilk iş olarak takımı tecrübeli hocalara teslim etti. A takım sportif direktörlüğüne tecrübeli bir isim olan Ali Turan'ı getiren yöneticiler alt yapı teknik sorumluluğuna ise geçmişte yeşil kırmızılı ekipte görev almış ve şampiyonluklar yaşatmış Metin Kök geldi. Kök'ün yardımcılları ise Adem Çatal, Canbay Barlas ve Hüseyin Duran oldu.

Başkan Ömer Güler, "Altyapıyla ilgili çalışmalar olacak, tekrar Türkiye'mize Gaziosmanpaşa'dan çok güzel futbolcular yetiştireceğimizi düşünüyorum" dedi.

A Takım Sportif Direktörü Ali Turan ise geçtiğimiz sezonki takımdan takıma faydalı olacak futbolcularla görüştüklerini belirterek esas amaçlarının altyapıya eğilmek ve çevredeki gençleri takıma kazandırmak olduğunu söyledi. Alt yapı hocalığına getirilen Metin Kök ise yuvaya dönmekden dolayı mutlu olduğunu söyledi. 

Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.