Perşembe, Nisan 04, 2019

'Vartolu' Vefa'da antrenmanlara devam ediyor

Birçok sinema ve televizyon yapımında rol alan, son olarak Çukur dizisindeki Vartolu karakteriyle ününe ün katan Erkan Kolçak Köstendil, sezon başında transfer olduğu Vefaspor'da antrenmanlarına devam ediyor.


Sezon başında Vefaspor'a imza attıktan sonra çekimlerden fırsat buldukça antrenmanlara katılan 1983 doğumlu oyuncu, bir süredir dizi çekimlerinin yanı sıra sinema ve kitap çalışmaları nedeniyle yeşil beyazlılarda antrenmanlara katılamıyordu. Köstendil geçtiğimiz günlerde fırsat bularak takımıyla antrenmana çıkarken hırsı ve isteğiyle göz doldurdu.


Köstendil'li Vefaspor bitime 3 hafta kala ligde 41 puanla beşinci sırada yer alıyor. BAL Statüsü gereği, eğer yeşil beyazlılar üçüncü Sultangazispor (45) veya dördüncü Maltepespor'u (43) geçemezse, ligde kalmak için baraj maçı oynayacak. 


Kaleci olarak forma giyen ve Bursaspor alt yapısında futbola başlayan Erkan Kolçak Köstendil Bursa Merinosspor, Alacahırkaspor ve Balıkesir Küçükköyspor takımlarında da forma giydi. Köstendil Vefaspor'a bu sezon forma şansı bulamadı.



Haber-Fotoğraf: Hakan Songur

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.