Cuma, Nisan 05, 2019

İstanbul Gençlergücü üç puanla başladı

İstanbul U19 2. Ligi 18. Grup'ta ilk hafta maçında İstanbul Gençlergücü, deplasmanda Örnektepespor'u 4-2 yenerek sezona üç puanla başladı.


Örnektepe Spor İstanbul Gençlergücü Spor Maçına Hızlı Başladı ve ilk Dakikalarda ev Sahibi Takım Maça Ağırlığını Koydu Dakika 10 da Kulanılan Korner Atışında Seken Topu iyi Takip Eden Ali İhsan Öztürk Kafa Vuruşuyla Takımını 1-0 Öne Geçirdi İstanbul Gençlergücü Spor Dakika 20 de Takım Kaptanı Furkan Polatın Uzaktan Düzgün ve Sert Şutunda Savunmadan Seken Top Ağlarla Buluştu Deplasman Takımı İstanbul Gençlergücü Spor Skoru Takım Kaptanıyla 1-1 Yaptı Her iki Takımda Yakaladığı Gol Pozisyonlarını Degerlendiremedi ve Maçta ilk Yarı 1-1 Sona Erdi. 



Maçın İkinci Yarısında Her iki Takımda Orta Sahada Kıran Kırana Mücadele Örnegi Gösterdiler Dakika 53 de Deplasman Takımı İstanbul Gençlergücü Spor Takımı Kazanılan Firikik de Topun Başına Geçen Takım Kaptanı Furkan Polatın Vuruşunda Kalecinin Sektirdigi Topu iyi Takip Eden Yavuz Genç Düzgün ve Sert Vuruşuyla Maçı 2-1 Yaptı Maçta Her iki Takımda Pozisyonları Oldu 60 Dakika da İstanbul Gençlergücü Spor Yakaladığı Kontra Atakta Furkan Polatın Araya Atıgı Pasla Kaleciyle Karşı Karşıya Kalan Yavuz Genç Kendisinin 2 Takımının 3 üncü Golünü Atarak Takımını Deplasmanda Rahatlattı Dakikalar 67 yi Gösterirken Örnektepe Spor Kulübü Savunmasının Yaptığı Hatayı iyi Değerlendiren Yusuf Bilge İstanbul Gençlergücü Spor Kulübünü Deplasmanda 4-1 Öne Geçirdi Ev Sahibi Takım Örnektepe Spor Kulübü Yakaladıgı Gol Pozisyonları degerlendiremedi ve Dakikalar 75 Gösterdiginde ev Sahibi Takım Örnektepe Spor Savunma ve Kalecinin Yaptıgı Hatayı iyi Takip Eden Abülkadir Ceylan'ın Düzgün Vuruşunda Top Ağlarla Buluştu ve Skoru 4-2 Yaptı Maçın Son Dakikalarında Her iki Tarafda Yakaladığı Gol Pozisyonlarını Degerlendiremedi ve Maç 4-2 Deplasman Takımı İstanbul Gençlergücü Spor Kulübünün Galibiyetiyle Bitti.


İstanbul Gençlergücü Başkanı Özgür Subaşı "Hem kendi futbolcularımı hem de Örnektepesporlu futbolcuları tebrik ederim. Sezona galibiyet ile başladığımız için mutluyuz" dedi.


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.