Pazartesi, Nisan 22, 2019

Dokuzuncu Kadıköy kurtuldu, beşinci Ödemiş düştü

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta Somaspor, sezonu lider tamamlayıp 3. Lig'e çıkmak için Play-Off oynamaya hak kazanırken statü gereği küme düşen İzmir temsilcisi Ödemişspor oldu.


Grupta son hafta maçlarında İzmir temsilcilerinden Çiğli Belediyespor, evinde Yıldırım Belediyespor'u 3-1 yenerek 46 puanla üçüncü sırayı elde edip ligde kaldı. İkili averajda Ödemişspor'dan üstün olan İzmirspor, Buca İlçe Stadı'nda Altınova Belediyespor'u 6-1 yendi. Ödemişspor, deplasmanda Orhangazi Belediyespor'u 1-0'la geçti. Bu skorlarla 45 puanla İzmirspor'un ikili averajla gerisine düşüp İzmir takımları arasında üçüncü sırada kalan grup beşincisi Ödemişspor, Süper Amatör Lig'e düştü. İzmir takımları arasında ikinci sırayı elde eden grup dördüncüsü İzmirspor ise ligde kalmak için baraj maçı oynayacak.


Bu grupta yedinci Ayvalıkgücü, sekizinci Salihli Belediyespor ve dokuzuncu Yalova Kadıköyspor, hemşerilerini geçtikleri için kümede kalırken, BAL'ın cilvesi yine kendini gösterdi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...