Çarşamba, Mart 06, 2019

Özkan Oğuzatak'tan polis-futbolcu tepkisi

İstanbul 2. Amatör Lig 13. Grup’ta yer alan Selami Ali Yeşilsahaspor Kulübü'nün başkanı Özkan Oğuzatak, oynadıkları maçlarda zaman zaman ayrımcılığa maruz kaldıklarını belirtirken, özellikle polis-futbolcuların biraz daha sağ duyulu olmalarını istedi.


Amatör kümelerde bazı kulüplerde polis memurlarının da futbolcu olarak görev aldığını, bunlardan bazılarının da kendi gruplarında olduğunu belirten Oğuzatak, “Polisimiz başımızın tacı ancak gençlerimizin spor yaptığı bu sahalarda polislerimizin biraz daha dikkatli olmalarını arzu ediyoruz” dedi. Son oynadıkları maçta, rakip takımda forma giyen bir polis memurunun kendilerini üzen davranışlarda bulunduğunu belirten Oğuzatak “Yıllardır bu sahalarda görev yapıyorum. Kimi zaman kazanıyoruz kimi zaman kaybediyoruz ancak centilmenlikten ödün vermemeye çalışıyoruz. Ligdeki son maçımız bitti biz saha içinde rakip ekibin teknik adamlarını tebrik edip kolkola sahadan ayrılırken, polis memuru olduğunu öğrendiğim futbolcuları el kol hareketleriyle üzerime yürüdü, ağza alınmayacak küfürler etti. Bunu duyan futbolcularım tepki gösterdiler ancak ben onları soyunma odasına aldım. Ancak bir kulüp başkanı olarak şahsıma yapılan bu davranışı kabul etmem mümkün değil” dedi.


Oğuzatak Selamsız takımı oldukları için hakemlerin de kendilerine farklı davrandığını savunarak, “Biz geçmişten üzerimize yapışan kötü imajı silmek için elimizden geleni yaparken, sahada kulübümüze karşı yapılan haksızlıklar bizi çok üzmekte” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...