Pazar, Mart 03, 2019

Ömerlispor Esin'le küllerinden doğdu

İki sezondur liglere girmeyen Ömerlispor, kulübün sembol isimlerinden Mustafa Esin’in kolları sıvayıp göreve gelmesinin ardından yeniden aktif hale gelirken, ilk maçlarda aldığı sonuçlarla iddiasını ortaya koydu.


Çekmeköy’e bağlı Ömerli kasabasının sarı siyahlı temsilcisi olan Ömerlispor, 2016-17 sezonunda 1. Amatör Lig’de fikstüre dahil olmasına karşın ilk maçlar oynanmadan ligden çekilmiş, geçen sezon ise hiçbir branşta yer almamıştı. Sıkıntılı bir dönemden geçen Ömerlispor’da, 2. Amatör Lig başlamadan önce takımın başına gelen Mustafa Esin hızlır bir çalışmayla birçok eski öğrencisini topladı ve çalışmalara başladı. Grupta 4 maçta 6 puan toplayan Çekmeköy temsilcisi bu hafta deplasmanda oynayacağı İnkılapspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.


Tecrübeli teknik adam Mustafa Esin “Çok sevdiğim Ömerlispor’un bana ihtiyacı olduğunu görünce elimi taşın altına sokmaktan çekinmedim. Bizim için önemli olan beldemizin gençlerine spor yaptırabilmek ve aynı zamanda Ömerli’nin ismini İstanbul çapında duyurabilmek. Bu bağlamda genç, dinamik bir ekip oluşturduk” dedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.