Pazar, Mart 03, 2019

Cankurtaranspor'da Binici güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Küme ekiplerinden Cankurtaranspor'da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Olağan Genel Kurul'da tek aday olan Mehmet Binici yeniden başkan seçildi.


Listesinde eski yönetim kurulundaki isimlerin tamamının devam ettiğini gördüğümüz Mehmet Binici kongrede yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadeleri kullandı:


"Aradan geçen 2 sene içerisinde söz verdiğimiz gibi kulübümüzün borçlarını ödemeye devam edip yeniden ayağa kalkma hamlesini gerçekleştirdik. Yeni dönemde borçların tamamının bitmesini planlıyoruz. Borçlarımız bitene kadar takımımızı makul şekilde oluşturmak zorunda olduğumuzu biliyorduk ancak semtimizin eski günlere dönmeye haddinden fazla ihtiyacı vardı.

Mehmet Çelik'ten büyük destek
Tam bu noktada çok sevdiğimiz Mehmet Çelik kardeşimiz yanımıza gelerek 'Ağabey ben bu semtte büyüyüp, bu semtin takımında futbola başladım ve bu semtte ticaret yaptım hala da yapıyorum. Benim kulübüme maddi manevi borcum var ve izin verirseniz siz kulübün borçlarını öderken ben de kulübüme olan borcumu bu sezon oluşacak sporcu masraflarını karşılayarak ödeyeyim. Görüyorum ki siz hem borç ödeme hususunda hem de kulübü daha ileriye götürüp kurumsallaşma konusunda bir hayli yol aldınız. Bu süreçte aklınızın bir kenarında takımın durumu olmasın. Bu sezon siz sadece kulübün yönetimsel mevzularını düşünüp o konuya odaklanın bende izin verirseniz takımla ilgileneyim' dedi. Biz de kendisine 'O halde A Takım sorumlumuz bundan sonra sensin, hayırlı olsun' dedik. Transferlerimizle beşeri ilişkilerini kullanarak anlaşan Mehmet kardeşimiz bize sadece kulüpleriyle anlaşma işini bıraktı ve biz de o konuda üzerimize düşeni yaptık. Yani bu sezon üzerimize sadece federasyonlara ödenen transfer ücretlerinin yükü bindi, geriye kalan bütün yük Mehmet kardeşimizde.



6 iç, 20 dış transfer
Transferlerimize gelince hepsinden önce şunu söyleyeyim. Sportif Direktörlüğe yıllardır kulübümüze hizmet eden Orhan Sarıkaya'yı getirdik. Teknik direktörlüğe ise amatör liglerde şampiyonluklar yaşamış, çok güvendiğimiz bir hocayı, Aras Köksal'ı getirdik. Futbolcularımıza gelince, iç transferde 6 futbolcumuzla devam ederken, 20 futbolcumuzu da diğer takımlardan transfer ettik. Tek tek anlatmaya kalksam emin olun saatler, günler yetmez kardeşlerimi anlatmaya. Her biri, birbirinden kıymetli, futbolculukları kadar karakterleri de sağlam 26 futbolcumuzla şampiyonluk parolasıyla yola çıktık ve ilk 3 maçımızda 1 beraberlik, 2 galibiyet aldık. Takımımız birbirine alıştı, bundan sonra hiç puan kaybı yaşamadan namağlup şampiyon olmak istiyoruz ve başaracağız.


'Hayallerimizi gerçekleştirdik'
Önümüzdeki dönemlerdeyse en büyük hedefimiz, A Takımımız şampiyonluklar yaşarken aynı başarıyı genç takımlarımızda da yaşamak. Abileri kardeşlerine örnek olacak ve Cankurtaran sadece liglerde mücadele eden takım değil, ahlaklı ve başarılı futbolcular yetiştiren güzide bir kulüp olacak. Biz bu işe başlarken hayallerle başladık ve her yönetim kurulunda o dönemdeki hayallerimizi gerçekleştirdik, bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim derdimiz gençlerimizin geleceği ve onların gelecekleri için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Hepinize kongremize katıldığınız için teşekkür ederim."


Mehmet Binici başkanlığında Cankurtaran Spor'un yeni Yönetim Kurulu:



YÖNETİM KURULU ASİL
1- MEHMET BİNİCİ
2- HASAN YAPICI
3- MEHMET KAAN ÇELİKEL
4- AHMET KÜÇÜK
5- MUHAMMED FARUK AYDAR
6- MAHMUT GAZİ ÖZKAN
7- GÖKSEL GÜRSOY
8- ARİF ÇAPOĞLU
9- FURKAN AŞKIN
10- ALİ KARAİSMAİLOĞLU
11- AHMET KAYA


Bu arada Cankurtaranspor'un yeni logosu da kongrede tanıtıldı:


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.