Cumartesi, Mart 23, 2019

Birer ton buğday ve ay çiçeğine transfer

Çanakkale’de 2. Amatör Ligi B Grubu takımlarından Bolayır Gençlikspor, 32 yaşındaki Osman Yusufoğlu’nu, 4 bin 500 TL değerinde sanal para, 1 ton buğday ve 1 ton ayçiçeği karşılığında transfer etti.


Hürriyet'te yer alan habere göre, Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’ndeki Bolayır Gençlikspor Kulübü, futbol tarihinin en ilginç transferlerinden birine imza attı. Asıl mesleği inşaat teknikerliği olan ve 10 yıldır amatör liglerde top koşturan Osman Yusufoğlu, bir sene önce Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe otoyol projesinde çalışmak üzere Bursa’dan Gelibolu’ya geldi. Evli ve 1 çocuk babası Yusufoğlu, Bursa Görüklü İpekspor’dan lisansını aldı. Boşta kalan futbolcuya Bolayır Gençlikspor’un 2’nci Başkanı Bayram Koç transfer teklifi yaptı.


"Beni cezbeden sanal para değil, buğday ve ayçiçeği oldu"
Bayram Koç, 1 yıllığına transfer etmek istedikleri Yusufoğlu’na 1 ton ayçiçeği, 1 ton buğday ve 4 bin 500 TL’lik sanal para teklif etti. Teklifi ilginç bulan Yusufoğlu, ikişer ton ayçiçeği ve buğday istedi. Yapılan görüşmeler neticesinde Yusufoğlu ilk teklifi kabul etti.Futbol kariyerine Bursa’da başladığını söyleyen Osman Yusufoğlu, iş için Gelibolu’ya geldiğini ve buradan güzel bir teklif aldığını belirtti. Teklifi kabul etmesinin imkansız olduğunu dile getiren Yusufoğlu, sanal paradan ziyade ayçiçeği ve buğday teklifinin kendisini cezbettiğini açıkladı.


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...