Cumartesi, Şubat 23, 2019

Sezon @nketi: Ersan Demir (Bayrampaşa Altıntepsispor)

Sezon anketi köşemizde bugünkü konuğumuz Bayrampaşa Altıntepsispor Teknik Direktörü Ersan Demir... Sayın hocamıza anketimize katıldığı için teşekkür ederiz.


1. Sezon öncesi kulüp olarak hedefleriniz neydi? Bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?


Liglerin başlamasına 15 gün kala kurulmuş bir takımın başına 3. haftadan sonra 0 puandayken geçtiğimden dolayı bu doğrultuda hedef koyma gibi bir lüksümüz olmadı. Daha sonra play-off’lara kalabilme mücadelesi vermek istedik ama şartlar ve grup bizi farklı yerlere itti.


2. Sezon boyunca ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız? Bunların ne kadarını aşabildiniz?


Dediğim gibi sezona geç başlamamız sebebi ile uyum sorunu çok yaşadık. Bunun üstüne insanın başına bir ömür boyu gelecek hakem hatalarının bir sezonda hepsini yaşadık. Bu şartlar altında takımı gerçekten toparlaması çok zor oldu.


3. Camia ve taraftarlardan yeterli desteği görebildiniz mi?


Bu sene yeni bir yapılanmaya giren kulübümüz başkanlık seçimi de yaşadı sezon içinde (Bu arada yeni başkanımız da hayırlı olsun). Yönetim bazında Murat Çağdaş ve Süleyman Sezer’den çok fazla destek gördüğümüzü söyleyebilirim. Bu vesile ile Murat Çağdaş Başkana ve Süleyman Sezer’e çok teşekkür ederim.


4. Bu sezon en çok sevindiğiniz maç hangisi, neden?


Tabii ki son hafta deplasmanda oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Siirt İstanbul Yavuzselimspor maçı... Aldığımız bu üç puan camiamız, futbolcularımız ve benim için çok önemliydi. Bir senenin emeğinin karşılığını aldık, sezonu iyi bitirdik.


5. Bu sezon en çok üzüldüğünüz maç hangisi, neden?


Bitime dört hafta kala kendi sahamızda oynadığımız ve 2-1 kaybettiğimiz Muratbeyspor maçı.... Eğer o karşılaşmayı kazanabilseydik haftalar önce fikstür açısından rahatlayıp daha rahat maçlar oynayacaktık. Bu mağlubiyet bizi psikolojik olarak çok sarstı ve yıprattı.


6. Takımınızda performansından en memnun kaldığınız oyuncular hangileri?


Bütün oyuncularımdan genel olarak memnunum. Bir sezon boyunca inişli çıkışlı sergileyen oyuncularım oldu ama şunu diyebilirim ki defans hattım ve kalecim en az hatayla oynadı. Bu arkadaşların performansı etkileyici oldu benim açımdan.


7. Sizi hayal kırıklığına uğratan futbolcularınız oldu mu?


Evet, çok şeyler beklediğimiz ancak beklentilerin çok altında kalan oyuncularım oldu. Bunun sıkıntılarını sezon içinde çok yaşadık.


8. Kulübünüzün bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi için sizce yapılması gereken nelerdir?


Tesisleşme ve alt yapı oyuncularına verilecek önem kesinlikle kulübümüzün başarısının ana temeli olacaktır.


9. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mı?


Bu sene fazlasıyla sıkıntı yaşadığımız ve canımızı yakan hakemlerimize seslenmek istiyorum. Lütfen maçlara çıkarken daha konsantre olalım. Bir camianın geleceği bu arkadaşlara emanet. Emanete ihanet edilmesin. Bu işlerden evine ekmek götüren insanların olduğunu unutmasınlar. Herkese teşekkür ediyorum.


Ersan Demir kimdir?
1980 Mersin doğumlu olan Ersan Demir, bu kentte Çınarspor ve Dikilitaş Bekirdespor’da amatör olarak oynadıktan sonra 20 yaşında Mersin İdman Yurdu’nda profesyonel oldu. Merzifonspor, Sinopspor, Afyonspor, Mezitlispor, Amasyaspor gibi kulüplerde profesyonel oynayan Demir, Yüksekova Belediyespor ile amatöre döndü. Ayazağaspor, Zeytinli Belediyespor, Paşabahçespor, Leventspor ve Kadırgaspor formaları giyen Ersan Demir 2013-14 sezonunda Fikirtepe Dumlupınarspor forması ile aktif futbol yaşamına son noktayı koydu. Demir teknik direktör olarak ise İstanbul Mesudiyespor ve Tekirdağ 1461 Karadenizspor’da görev aldıktan sonra bu sezon başında Altıntepsispor’un başına geçti.


ALTINTEPSİSPOR 2018-19 SEZONU SONUÇLARI VE PUAN DURUMU


Önceki sezon anketleri


İlhami Kılıç (Mecidiyeköyspor)
Zafer Emek (Ataşehir Çamolukspor)
Kıvanç Egeaka (Avcılar Belediyespor)
Cenk Hastürk (Cevizli Anadoluspor)

Mehmet Kaplan (Nişantaşıspor)
Hüseyin Köse (Kuştepespor)

Güzel Coşkun (Pendik Esenyalıspor)
Oğuzhan Tacir (Kağıthanespor)
Salih Yel (Karabekirspor)
Murat Lüleci (Maltepe Yıldızspor)
Erol Tuna (Kartaltepespor)
Ferhat Hasan Karagöz (Şirintepespor)


Dizi Editörü: Efkan Bucak


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...