Pazartesi, Ocak 21, 2019

Kargo firması, Maraş'taki amatör kulüpleri mağdur etti

Kahramanmaraş’taki amatör spor kulüpleri, lisanslarını TFF Malatya Bölge Müdürlüğü yerine Ankara’daki TFF’ye gönderen kargo firması nedeniyle hafta sonu yeni transferlerini oynatamadı.


Maraş Express Gazetesi’nin haberine göre, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ergün Önal, lisans evraklarını 15 Ocak Salı günü TFF Malatya Bölge Müdürlüğü’ne kargo ile gönderdiklerini belirterek “Kargo şirketinin ihmalkarlığı, ilgililerin sorumsuzluğu ve olayı sahiplenmemesi nedeni ile kargomuz Ankara TFF’ye gönderilmiştir. Yanlışlığı fark eder etmez düzeltilmesini talep ettiğimiz kargomuzun Ankara’dan Malatya’ya tekrar kargo teslimi gerçekleştirilememiştir. Kulüplerimiz mağdur olmuştur. Hatta bir takımımız lisansları yetersiz olduğu için maça çıkamamıştır” dedi.


Konuyu yargıya taşıyacaklarını belirten Önal “Maddi ceza yükümlülüğü, kargomuzu yanlış adrese gönderen şirketin ödemesi için girişimlerde bulunacağız ve bu olayı adli mercilere taşıyacağız. Hiç kimsenin ya da kişilerin kulüplerimizi mağdur etmeye hakkı yoktur” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.