Cumartesi, Ocak 19, 2019

Ferahevler şampiyon oldu, tarih yazdı

İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta bugün deplasmanda Esenler Kentyıldızspor'u 2-0 yenen Ferahevlerspor bitime iki hafta kala Süper Amatör Lig'e çıkmayı garantiledi. Sarıyer temsilcisi böylece 34 yıllık tarihinde ilk kez İstanbul futbolunun en üst seviyesine yükseldi.


İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan zorlu maçta Kentyıldızspor'u 2-0'la geçen Özcan Kocaman'ın öğrencileri, takipçileri Çeliktepe Ümitspor'la arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Ümitspor'un kalan iki haftada tek maçı kalması nedeniyle yeşil beyazlı ekip (Bugün kırmızı forma giydiler) mutlu sona ulaştı. Bu, Ferahevlerspor'un A takım seviyesinde ikinci şampiyonluğu oldu. Kulüp daha önce 2010-11 sezonunda 2. Amatör'de şampiyon olmuştu. Sarıyer temsilcisi ayrıca üç sezon önce grup ikincisi olarak 1. Amatör'e çıkmıştı.


Yeni yönetimiyle atılım yapan ve başarılı bir sezon geçiren Ferahevlerspor'un U15 takımı da bu sezon B Ligi'nde 14 maçta 13 galibiyet, 1 beraberlik ile mutlu olan ulaşmış ve kulübe tarihindeki ilk alt yapı şampiyonluğunu getirmişti.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.