Çarşamba, Ocak 16, 2019

Bahçelievler, Fatih Cemil Dinçer anısına oynayacak

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Bahçelievlerspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bu sezonun yeşil beyazlılar için ayrı bir anlamı var. Kulüp bu sezonu, geçen yıl vefat eden 2. Başkan Fatih Cemil Dinçer’e adadı ve onun anısını şampiyonlukla taçlandırmak istiyor.


Yerel Futbol Sitesi’ne açıklamalarda bulunan Bahçelievlerspor’un emektar futbolcusu ve kaptanı Yakup Papatya, “Bahçelievlersporumuzun ikinci başkanı olan, aynı zamanda saha komiserliği yapan Fatih Cemil Dinçer geçen yıl ocak ayında rahmetli olmuştu. Kulübümüz de 1. Amatör Lig’e tutunamayıp küme düşmüştü. Bu sezon amacımız şampiyon olup, şampiyonluk kupamızı Fatih Ağabeyimizin mezarına götürebilmek... Rahmetli ağabeyimiz bana son olarak “Üzülme, sen bu takımı tekrar çıkarırsın, benim sana inancım tam. Bizim çocuklar gelir çıkartır” demişti. Fatih Ağabeyimizin bu sözlerini boşa çıkartmama adına elimizi taşın altına koyacağız. Bu sezon Bahçelievlerspor için ‘Fatih Cemil Dinçer Sezonu’dur. İnşallah kendisine vefa borcumuzu ödeyeceğiz. Şampiyonluk kupasını onun mezarına götürmek istiyoruz” dedi.


Papatya, kadro oluşturma çalışmalarının devam ettiğini belirterek "Takımımızda forma giymek isteyenler 21 Ocak Pazartesi gününe kadar 0530.425.65.21 numadan bana ulaşabilirler" dedi.


Bahçelievlerspor bu sezon 12. Grup’ta Ateştuğlaspor, Güzeltepespor, Harmantepespor, İstanbul Erzincanspor, Küçükköy Kültürspor, Sögütlüçeşme Birlikspor, Şişli Gençlik, Yeşil Ilgazspor ve Zeytinburnuspor ile mücadele edecek.


Haber: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.