Perşembe, Ekim 04, 2018

Öztürk: Geçen yıla göre daha iyiyiz

İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup’ta ilk hafta maçında deplasmanda Altınovaspor’u 1-0 yenen Teraziderespor'da teknik direktör İrfan Öztürk karşılaşma sonrası Yerel Futbol’un sorularını yanıtladı.


Tecrübeli teknik adam “Maç ortadaydı. Bence kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Net 4 fırsat kaçırdık. Elbette Altınovaspor’un da pozisyonları vardı. Bir şutlarını kalecimiz inanılmaz çıkardı” dedi.



Mustafa Altuntaş'a teşekkür
Genç bir ekip kurduklarını belirten Öztürk “Geçen yılki kadroyu büyük ölçüde koruduk, hatta geçen yıla göre daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Futbolcuların çoğu 1998-2000 doğumlu. Bu sezon ayrıca Bayrampaşa Tunaspor’dan, Türkiye Şampiyonası tecrübesi olan 4 tane karakterli oyuncu aldık. Bu oyuncularıın transferinde bizlere büyük kolaylık sağlayan Tunaspor Kulübü Başkanı Mustafa Altuntaş’a ne kadar teşekkür etsek az” dedi. Tecrübeli teknik adam bu sezonki hedefleriyle ilgili de “Elbette herkes zirveye oynamak ister. Bizim de geri vites yapacak halimiz yok. Galip geldiğimiz sürece zirveye adayız. Bütçemizi aşmayacak şekilde 2 oyuncu takviyesi düşünüyoruz” dedi.


Amatör kulüplerin zor bir dönemden geçtiğini belirten Öztürk “Ülke ekonomisinin durumu ortada. Böyle bir dönemde kulüp yöneticisi olmak çok zor. Herkes fedakarlık yapıyor. Her kulübün yöneticilerini tebrik ediyorum” dedi.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...