Perşembe, Ekim 04, 2018

Maden: İnanmak başarmaktır

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta sezonun flaş ekibi Kartalgücü, sahasında Kulaksız Okspor’u 2-0 yenere dörtte dört yaptı. Başarının mimarı teknik direktör Serhat Maden iddialı konuştu.


İlk yarısı golsüz biten maçta Kartalgücü’nün gollerini 68. dakikada Ömercan Kartal ve 78. dakikada Bülent Tekin attı. Kırmızı beyazlı ekip geride kalan 4 maçta 10 gol atarken sadece 1 gole izin verdi.


Teknik direktör Serhat Maden yaptığı açıklamada “4 haftada 4 galibiyet alarak önemli bir başarıya imza atarken bize inananların yüzünü kara çıkarmadığımızı düşünüyorum. Okspor iyi bir takım. Biz ise ilk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık. Ancak 2. devrede oyun üstünlüğünü sağlayarak, bunu skora yansıttık ve attığımız 2 golle de sahadan galibiyetle ayrıldık. Hiçbir zaman hayatımızda tesadüfe yer yok, çok çalışıyoruz. İnancımız tam çok şükür. Mottomuz: İnanmak, başarmaktır. Rabbim çalışana veriyor. Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Rabbim herkesin gönlüne göre veriyor. Önümüzdeki hafta İstanbul Kayaşehirspor’a karşı zorlu bir deplasmana çıkacağız. Biz çalışıp elimizden geleni yapacağız” dedi.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...