Perşembe, Ekim 11, 2018

Kartal Yunusspor sonradan açıldı

İstanbul 1. Amatör Küme 14. Grup'ta ilk maçını kaybeden Kartal Yunusspor, ilk haftayı bay geçen Pendik Esenyalıspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında Pendik Esenyalıspor Cemil Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçti.


30 dakikalık bölümden sonra toparlanan ve dengeyi kuran Kartal temsilcisi, aradığı golü 37'de buldu. Orta sahaya yakın bir bölgeden direkt kaleye vuruş yapan Erkin Akar, topu filelerle buluşturdu ve takımına beraberlik golünü getiren isim oldu.


41. dakikada Vedat Dursun, frikikte topun başına geçen isim oldu ancak direği geçemedi. Tam devre 'böyle bitecek' denilirken 44'te sahneye Uğur Belci çıktı.Hakan Kayaoğlu'nun defans arkasına attığı topla buluşan Uğur, topu filelerle buluşturarak takımını soyunma odasına 2-1 önde götürdü.


İkinci 45 dakikaya skor dezavantajıyla başlayan Pendik Esenyalıspor, beraberlik golünü aradığı dakikalarda etkili ataklar geliştirirken, günün başarılı ismi Mesut kalesini gole kapayarak hücum oyuncularına gol şansı tanımadı.


Oyunu 2-1'de tutmayı başaran Kartal temsilcisinde karşılaşmanın son dakikalarında Osmancan'ın bir şutu da direkten döndü. 

Teknik direktörlüğünü Turgay Yalçın, yardımcı antenörlüğünü ise Mehmet Fatih Toylak'ın yaptığı Kartal temsilcisi üçüncü haftayı bay geçtikten sonra dördüncü haftada Ortadağspor deplasmanına gidecek. Coşkun Güzel yönetimindeki Pendik Esenyalıspor ise bu hafta mücadelesinde evinde lider Ortadağspor'u ağırlayacak.

Haber: Melih Öztürk

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...