Çarşamba, Ekim 03, 2018

İkitellispor tek golle galip

İstanbul 1.Amatör Lig 8.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İkitellispor ilk maçını yine iddialı bir kadro ile yola çıkan Topkapıspor'la oynadı. Ev sahibi İkitellispor, taraftarının da desteği ile maçı 1-0 kazandı.


Kaleci Feyyaz penaltıya izin vermedi
Maçın başlama düdüğüyle birlikte topa hakim olan İkitelli temsilcisi oynadığı kontrollü futbolla rakibine pozisyon vermedi 
Tempolu ve keyifli geçen maçın 25. dakikasında ev sahibi İkitellispor penaltı kazandı. Topun başına geçen Ersan'ın vuruşu Topkapıspor kalecisi Feyyaz Şahin’e takıldı.


37.dakikada İkitellispor’da Ahmet, takım arkadaşı Murat’ı ceza sahası içinde müsait gördü ve pasını attı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Murat takımı adına yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamadı.


50.dakikada ev sahibi ekipte serbest vuruştan gelen topu çok iyi takip eden Ahmet şık vuruşu ile topu ağlara yollayarak İkitellispor’u 1-0 öne geçiren golü attı.


Maçı bu şekilde tamamlayan Mavi -beyazlılar, taraftarı önünde oynadığı ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadı.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...