Cumartesi, Eylül 22, 2018

Topkapıspor'da teknik heyet belli oldu

İstanbul 1.Amatör Lig 8'inci grupta yer alan Topkapıspor teknik direktör Nejat Tatar ile anlaşma sağladı.Tatar'ın yardımcılığına Ayhan Çalışkan getirilirken, genel kaptan olarak Semih Kaya görev yapacak.


Hedeflerinin Süper Amatör Lig olduğunu söyleyen başarılı çalıştırıcı Tatar "Öncelikle tüm takımlara başarılar dilerim. Sakatlıksız,kazasız, fair-play ruhunun hakim olduğu bir sezon diliyorum.Hedefimiz ve arzumuz şampiyonluk.Topkapıspor gibi köklü bir camiaya geldiğim için de gururlu ve mutluyum.Sezona iyi başlangıç yapıp, Süper Amatör Lig'e çıkmak istiyoruz. Gerek yaptığımız transferler gerekse de iç transferdeki yetenekli ve karakterli oyuncu grubumuza çok güveniyorum.Haftada 4 gün idmanla sezona hazırlanıyoruz.Arkadaşlarımızın hepsi özveri ile çalışıyor'' dedi.


Rakiplerini iyi etüd ettiklerini belirten genç çalıştırıcı ''Ekip arkadaşlarımızla tüm rakiplerimizi takibe aldık. Yardımcım Ayhan Çalışkan ve Semih Kaya'ya ayrıca teşekkür ediyorum. Çok mesai harcıyorlar. Grubumuzda iddialı kadroları ile dikkat çeken Merterspor, İkitellispor'un yanı sıra Zeytinburnu Yıldız, Trabzon 1453,Sarıyer FSM,Sakarya İMÇ,Halil Rıfatpaşa ve İstanbul Bayburtspor'un da ciddi şekilde çalışmaları var. Bu durum bizleri de hırslandırdı ve çalışmalarımızı daha arzulu gerçekleştiriyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Topkapıspor olarak sahada tüm varlığını ortaya koyan oyuncular izlettireceğiz. İnşallah bu lige imzamızı atacağız'' dedi.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...