Cumartesi, Eylül 22, 2018

Topkapıspor'dan gövde gösterisi

İstanbul 1.Amatör Lig 8.grupta mücadele edecek olan Topkapıspor tesislerinde düzenlediği imza töreni ile transferlerini tanıttı.


İddialı kadrosu ile zorlu grupta zirve yarışı verecek Fatih temsilcisi iç transferde genç oyuncuları Hasan Can, Erman, Kaan, Kıvanç, Mazlum, Serkan, Yunus, Metehan,Yunus Emre, Yasin,Halil,Ahmet ve Berkay'a imza attırdı.



Teknik Direktör Nejat Tatar'ın raporları doğrultusunda dış transferi de bitiren Topkapıspor'un anlaştığı oyuncular Atakan Es (Şehremini-Önlibero), Doğuhan Günaydın(Şehremini-Stoper),Suat Kızıltoprak(Çayırgücü-Orta saha),Serdar Yavuz(Şehremini-Orta saha), Serhat Yavuz(Şehremini-Santrafor) Feyyaz Şahin(Şehremini-Kaleci),Osman Altıner(Şehremini-Sağ bek), Muhammed Burak Ersöz(Nizipspor-Santrafor), Çağatay Can(Şehremini-Sol bek) Güray Özkan (Çayırgücü-Stoper), İbrahim Nam(Sarıgöl Birlik-Santrafor), Görkem Karateke (Şehremini-Sağ sol kanat) ve Ulaş Çağlar Keyik(Zara Ekinli-Orta saha ) oldu.


 


Topkapıspor Kulüp Başkanı Nihat Ersoy sezonun tüm takımlara başarılar dilerken, fair-play içerisinde bir sezonu geçirmek istediklerini söyledi.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...