Pazar, Eylül 30, 2018

Daha ikinci hafta, çekilen çekilene!

İstanbul’da alt yapı ligleri U15 ve U17 ile başladı. Ancak her türlü uyarıya ve cezaya rağmen tabiri caizse alt yapılarda ligler aynı tas aynı hamam. Daha ilk haftalarda onlarca takım çekildi.



U15 Ligi’nde ilk iki hafta sonunda toplam 16 takım dilekçe vererek resmen çekildi. U17’nin ilk haftası sonunda bilanço 11 çekilen takım...


Çekilen ekipler nedeniyle gruplardaki diğer ekipler de mağdur durumda. U15B Ligi’nde 20. Grup’ta 3 takım birden çekilirken, burada 5 ekip kaldı. 7 takımlı 24. Grup’ta da iki takım çekilince 5 ekip kaldı. Bu çekilen takımlardan birinin daha yeni bir kulüp olması, sadece 2 kategoride lige gireceğini beyan etmesi ancak buna rağmen buna bile girememesi ise düşündürücü...


U15 Ligi’nde ilk hafta çekilenler: Selvispor, Levent, Nişantaşı, Balat, Filizspor, İstanbul Gümüşhane, Rüzgarlıbahçe, Kartalgücü, Kemahspor, Pendik Esenler, Girne Gençlik, Karlıtepe (Toplam 12)
U15 Ligi’nde ikinci hafta çekilenler: Beylikdüzü Kartalgücü, Telsiz, Gürselspor, Aydınlıspor (Toplam 4)
U17 Ligi’nden ilk hafta çekilenler: Ferahevler, Fatih Hilal, Bağcılar Ordu, Selvispor, Floryaspor, Karlıtepe, Hasköy, İstanbul Kastamonu, Pendik Velibaba, Trabzon Samandıra, Aydınlıspor (Toplam 11)


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.