Pazartesi, Eylül 24, 2018

Ali Enginar'ın hamleleri galibiyeti getirdi

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta deplasmanda Siirt Yavuzselimspor’u 3-2 yenen Yenibosnaspor’da teknik direktör Ali Enginar yaptığı kritik değişikliklerle adeta mücadelenin seyrini değiştirdi.


Yerel Futbol’a maçı değerlendiren Ali Enginar “Geçen hafta Beyoğlu Yeniçarşıspor karşısında 85. dakikada yediğimiz golle mağlup olmuştuk. O maçın moral bozukluğuyla Siirt Yavuzselimspor karşısına çıktık. Genç bir ekibiz. Futbolcularım da bu stresi kaldıramadı, tutuk başladık ve 2-0 geriye düştük. Devre arasında gerekli konuşmaları yaptım. Değişikliğe giderek tecrübeli bir ismi oyuna aldım, çift santrfora döndük” dedi.

Oyuna girdiği anda gol attı
Değişikliklerin meyvesini hemen aldıklarını belirten tecrübeli teknik adam şöyle devam etti: “Hasan Çebi’nin 55 ve 60. dakikalarda attığı gollerle eşitliği sağladık. Sonrasında maç iki taraf için de gidip gelmeye başladı. Üstünlüğü kaybeder gibi olduğumuzu görünce bir değişiklik daha yaparak 1999’lu İbrahim Paktemur’u oyuna aldım. İbrahim de oyuna girer girmez köşe vuruşu sonrası topa ilk dokunduğu anda golü attı.”


'Bize moral oldu'
Maçta biri kendilerine biri rakip takıma olmak üzere iki kırmızı kart çıkarıldığını hatırlatan Enginar “Ev sahibi futbolcu doğrudan kırmızı gördü. Bizim futbolcumuz ikinci sarıdan atıldı. Bence bizim futbolcumuzun suçu yoktu. Ama genel olarak güzel bir maçtı. Bize moral oldu. Haftaya Altıntepsi ile karşılaşacağız. O maçı da kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.