Pazartesi, Eylül 24, 2018

11 gollü maçın kazananı İstinye

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta İstinyespor deplasmanda Kadırgaspor'u 7-4 gibi sahalarda ender görünen bir skorla mağlup etti.


Erdem Sağolan bildiriyor


Bu sezon Namık Sevik Stadı'nda ilk kez maç izliyorum. Yıllardır tozunu yuttuğum sahada yine hatıraları yad ederek Kadırga-İstinye maçına geldim. Sıcak hava sur dibindeki locaları da vurmuş. Herkes kendini tribünlere atmıştı. Gole doyuran mücadelenin kazananı 7-4'lük skorla konuk ekip İstinye oldu.


Ev sahibi ekibin golleri Orhan,Selim ve Muhammet'ten (2) gelirken, konuk ekibi farka taşıyan golleri Emre (2), Gökhan (2), Muharrem Serdar (2) ve Mehmet attı. 


Kadırgaspor nasıldı?
Kadırgaspor son yıllarda klasikleşen bir şekilde lige kötü başlıyor. Sonrasında toparlanma süreci yaşıyor ama bu sezon olur mu bir maçta karar veremeyeceğim. Defans-orta saha ve hücum hattı kopuk. Medet ve Muhammet gibi iki etkili ayağı çok fazla topla buluşamadılar.  Savunma arkasına atılan toplarda çok pozisyon veriyorlar. Yan toplarda da sıkıntı yaşıyorlar.Bu futbolla işleri çok zor. İki frikikte skora katkı sağlayan Muhammet yeneteklerine ihanet eden bir isim. Alt yapılardan beri tanırım. Adam eksiltme ve şut yeteneği muazzam. Ne var ki; o sıçramayı yapamadı, umarım bu gençliğinin kıymetini bilir de futbola sarılır.


İstinyespor nasıldı?
Sarıyer ilçesi temsilcisi İstinyespor maça istekli başladı. Art arda bulduğu gollerle de ilk devreyi 4-1 önde kapattı. Emre liderliğinde pozisyonlara giren konuk ekip kanat organizasyonları ile farka koştu.İleri uçta Gökhan ve Mehmet ile savunmayı yıpratan Sarıyer temsilcisi 7-4'lük skorla üç puanın sahibi oldu. Ayağa paslar ve ani ataklarda etkili bir takım. Grupta her takımdan puan alabilecek kapasitedeler. Maçın fark yaratan isimlerinden biri de İstinye orta saha oyuncusu Oğuzhan Kilitçi. Yaptığı ortalar, ayağa paslar, mücadelesi ve oyun bilgisi ile göz dolduran oyuncu bu ligde her takımda forma giyebilecek kapasitede bir isim.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN  

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.