Pazar, Ağustos 26, 2018

Yeşilova Esnafspor emin adımlarla geliyor

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor’da Başkan Vekili Salih Yetik , “Ligde sağlam ve emin adımlar atarak başarılı olacağız” dedi.


Takımlarının lige çok iyi hazırlandığını belirten Yetik “Güçlü bir kadro kurduk. Başarılı olmak istiyoruz” dedi. Teknik direktör Yılmaz Ak da, yeni sezon hazırlıklarına 14 Ağustos’ta başladıklarını belirterek “Ligler başlayana kadar çalışmalarımızı kendi tesislerimizde devam ettireceğiz. Bayram sonrası yapacağımız hazırlık maçları ile eksiklerimizi görme imkanı bulacağız. Yeni sezona çok genç bir kadro ile hazırlanıyoruz. Ligde sağlam ve emin adımlar atarak başarılı olacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.


Esnafspor dış transferde şimdiye kadar Şenlikköy Gençlerbirliği’nden Sercan ve Furkan, Halkalı Taştepespor’dan Samet, Giresun Emeksanspor’dan Berk, Çetin, Ömer, Savaş, Yusuf ve Hakan, Başakşehirspor’dan Ramazan ve Ufuk’u alırken iç transferde Mustafa, Berkay, Oğuz, Uğur, Zeki ve Şafak’la anlaştı. Küçükçekmece temsilcisi, alt yapıdan Oğuzhan, Şafak, Mert, Mert Ahmet, Eray ve Kerem’i A takıma çıkardı.


Esnafspor 12. Grup'ta Mecidiyeköy Tayfunspor, Merkez Kayaşehirspor, Teraziderespor, Avcılar Cihangirspor, Çapaspor, Altınovaspor, Bağcılar Güneşlispor ve Pınarspor'a karşı mücadele verecek.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...