Pazar, Ağustos 26, 2018

Tarihin en iyi Çaydeğirmeni Belediyespor'u geliyor

Zonguldak Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor, geçtiğimiz sezonun devre arasında Safranbolu Belediyespor’dan transfer ettiği, stoper mevkiinde görev yapan tecrübeli oyuncu Serhan Dingil ile yeniden anlaşma sağladı.


Bu sezon yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam eden Devrek ilçesi temsilcisirde kulüp başkanı Savaş Göçen, bayramın son günü bir transferi daha bitirerek başkanlığının ilk yılında Zonguldak Süper Amatör Lig’e bomba bir takım ile girmeye hazırlanıyor.


Anlaşma sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Göçen; “Çaydeğirmeni Belediyespor’un hedefleri var. Bu hedefler doğrultusunda, bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Satılmış Gebeş’in, Çaydeğirmeni’ne getirmiş olduğu markalaşma vizyonunu takımımıza yansıtarak tarihin en iyi Çaydeğirmeni Belediyespor’unu kurmak istiyoruz. Serhan kariyeri ve sahada ki duruşu ile tecrübeli bir defans oyuncusu. Bugün görüştük ve kendisiyle bir sezon daha anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.