Çarşamba, Ağustos 22, 2018

Sayar: Hedefimiz üst lig

İstanbul 1.Amatör Küme 12. Grup ekiplerinden Çapaspor'un başarılı Teknik Direktörü Yerel Futbol'a değerlendirmelerde bulundu. Kadir Eren Sayar'ın yönetiminde, yardımcılığını Serdar Erdem'in üstlendiği tarihi yarımadanın köklü kulübünde hedef 'üst lig' olarak belirlendi.


Geçtiğimiz sezon ligde zor günler geçiren Ortaköyspor'u beşinci haftadan itibaren çalıştıran, alt sıralardan alıp grup şampiyonu yapan ve Klasman Grubu'nda mücadele eden başarılı çalıştırıcı, "Ortaköyspor ile son iki sezonda Klasman Grubu'na kalmayı başardık. Çapaspor da geçen sezon bizim grubumuzun iyi takımlarından biriydi. Grup olarak çok zor bir grupta mücadele ettik ve şampiyon olduk. Klasmanda da mücadelemizi verdik ancak BAL'a çıkamadık" dedi. 


GÜVEN ORTAMI İMZAYI ATTIRDI


Süper Amatör ekiplerinden de birçok teklif aldığını söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Küme düşen takımların oyuncuları normal şartlarda başka takımlara gider, takımlarını bırakır. Oysa ki; Çapaspor takım iskeletinin neredeyse tamamını korumuş. Belli ki burada bir güven ortamı var, saygı ve sevgi var. Birçok takımdan teklif aldım fakat Çapaspor'un hedeflerini dinledikten sonra kararımı verdim" açıklamalarında bulundu.


HEDEF ÜST LİG


Grupta zorlu takımlar olduğunu dile getiren Sayar, "Süper Amatör'den düşen üç takım var. 2. Amatör'den şampiyon olarak gelen takım var. Bizler de işimizi ciddiye alarak çalışıyoruz. İyi bir ekibiz. Eksiklerimizi görmek adına hazırlık maçları yapacağız. Sonrasında transfer ihityacımız olursa yönetime bildireceğiz. Grubun iyi takımları arasındayız. Hedefimiz Çapaspor'u tekrardan üst lige çıkarmak'' diye konuştu.


MUHABİR: ERDEM SAĞOLAN     

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.