Cuma, Ağustos 31, 2018

Küçükçekmece İdman Yurdu tek golle kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 2'inci grup ekiplerinden Altıntepsispor ile 4'üncü grup ekiplerinden Küçükçekmece İdman Yurduspor Terazidere Tesislerinde karşı karşıya geldi. Sıcak havanın da etkisi ile tempo yükselmezken; konuk ekip Hacı'nın golü ile karşılaşmadan galip ayrıldı.


30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Akşam saatlerine yakın hava daha serin olur diye düşünmüştük ama yanıldık... Hava nasıl sıkıcı, nasıl bayıltıcı, tüm futbolcuları tebrik etmek gerekir. Pozisyon açısından vasat olan futbolu mücadele ile renklendirdiler.


Altıntepsi takımı genç oyuncularının yanına tecrübeli isimleri transfer etmiş. Üçüncü bölgeye çok fazla top taşıyamadılar. Orta sahada neredeyse basmadık yer bırakmayan Hatip ile Kasım ikilisi göze çarpan isimler oldu. İleri uçta Fatih yalnız kalınca Bayrampaşa temsilcisi istediği pozisyonları bulamadı. Defans oyuncuları da garanti futbolu tercih edince kalelerinde de neredeyse pozissyon vermediler. Bu futbolları çok iç açıcı değil ama ligin havası başka olur düşüncesindeyim.


Küçükçekmece İdman Yurdu takımı da ayağa paslarla topu hücuma taşıma çabasındaydılar.İlk toplar Kaan ile buluştu, ileri ucu Tugay ile desteklediler. Tecrübeli santrafor Fatih'i yeterince topla buluşturamayınca istedikleri pozisyonlara giremediler. Koşan bir ekip, pas yaparak oynamayı düşünüyorlar. Geçen sezona oranla daha derli toplu bir takımlar. Bugün oynanan futbol ile gruplarında zirveyi zorlamaları güç olur görüşündeyim.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.