Çarşamba, Ağustos 15, 2018

Genel kurul yetki verdi, eski yöneticiler dava edilecek!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor’un olağan genel kurulunda başkanlığı Cem Tavlı getirildi.


Bilindiği gibi 31 Mayıs’ta yapılan olağan üstü kongrede yönetime aday çıkmayınca taraftarlar duruma el koymuş, Deniz Dıkdıgıoğlu başkanlığındaki yönetim bu zaman zarfına kadar teknik heyet ve oyuncu transferi yaparak yeni yönetimin önünü açmıştı. Son genel kurulla Dıkdıgıoğlu başkanlığı Cem Tavlı’ya devretti.


Eski yöneticilerin hazır bulunmadığı kongrede geçmiş yöneticiler hakkında kulübü zarara uğrattıkları gerekçesiyle dava açılabilmesi için yönetime yetki verildi. Daha sonra tek liste halinde gidilen seçimde Tavlı başkanlığa seçildi.


Kongre sonrası taraftarlara teşekkür konuşması yapana Cem Tavlı güçlü bir yönetim oluşturduklarını belirterek şampiyonluk yolunda sağlam mesajlar verdi. Tavlı “Takım sayaya çıkamaz denilen bir ortamda ben getirdiğim teknik heyet ve futbolcular ile milyonlarca para harçayan belediye takımlarına kafa tuttu. BAL’da kalmak kolay değil. Geçen sezonki takımımızı koruduk. Yeni sezon için 2 üst düzey futbolcu ile anlaştık. Bir santrfor daha alacağız. Beni kahreden ve üzen ise umursamazlık. Bu kulüp bu sezon hak ettiği yere gelecek” dedi.


Cem Tavlı yönetimindeki Gaziosmanpaşaspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor:
Ayhan ÇEVİK ,Abdüsellam CEYLAN,Zafer Çotaoğlu,İrfan SEZER,Abdullah ÖZ,Cihan TAVLI,Deniz DIKDIGIOĞLU,Gökhan BAL,Hasan Alper ASLANOĞLU,İsmail VARLI,Mustafa BEYCAN,Serdar ÜNSAL,Mustafa Asım ÇOBAN,Muhlis ÇIĞIR ve İbrahim ERDURAK.


Haber: Erol Eftekin-Nazmi Alkış


 


 


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...