Perşembe, Ağustos 09, 2018

Ferahevler'de 'dostluk' turnuvasının temeli atıldı

İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Ferahevler Spor Kulübü, gelenekselleştirmek amacıyla Ferahevler Dostluk Turnuvası'nın başlangıcını yaptı. 


Semtteki insanları meşin yuvarlak etrafında toplayarak eski günleri yad etmeyi ve eski kuşak ile yeni kuşağı bir araya getirmek amacıyla düzenlenen turnuva, 2016 yılında Şırnak'ın Cizre ilçesinde Şehit olan Üsteğmen Uğur Taşçı'ın ismini taşıyan Spor Kompleksi'nde düzenleniyor.


4 Ağustos Cumartesi günü başlayıp, 18 Ağustos Cumartesi günü yapılacak finalle sona erecek turnuvada sekiz takım mücadele ediyor. 


Ferahevler Spor Kulübü Yöneticisi ve Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Erhan Aztekin, kulübün faaliyetlerinin yanında böyle bir turnuvaya da ihtiyaç olduğunu belirterek, "Bu turnuvanın amacı skor değil, spordur. Biz burada, meşin yuvarlak etrafında semtimizdeki insanları bir araya toplayarak özlenen mahalle kültürünü yeniden yaşatmak istiyoruz. Turnuvamızda ikinci haftayı geride bıraktık. Sadece semtimizden değil, dışarıdan da katılanlar var. Başlangıcını yaptığımız turnuvanın uzun yıllar devam etmesini yıkılan ya da yeni kurulacak dostluk köprülerine araç olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. 


Muhabir: Erdem Sağolan
 


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.