Pazar, Ağustos 19, 2018

FC SIBM: Sanki bir profesyonel kulüp

Türk futboluna birçok Afrikalı yetenek kazandıran menajer Bertrand Joseph Ndong’un önderliğinde kurulan ve takım arayan yabancı oyuncuların yer aldığı FC SIBM, hazırlıkların Feriköy Stadı’nda sürdürüyor.


Türkiye ve Avrupa’daki kulüplerde oynama amacıyla gelen futbolcular, Ndong’un sahibi olduğu Sporsts International Business Management’ın (SIBM) takımında sezona hazırlanıp yeni takımlarını bekliyor.


1998’de kurulan şirketin 2012’den bu yana Türkiye’de faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Bertrand Joseph Ndong, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada “Her yıl yaklaşık 30-40 oyuncuyu Türkiye’ye getiriyoruz. Yarı profesyonel, profesyonel veya amatör düzeydeki bu oyunculara burada üst düzeyde antrenman yaptırıyoruz. Profesyonel düzeydeki antrenmanları, Türk ve yabancı profesyonel takımlarla yaptığımız özel karşılaşmalarla destekliyoruz. SIBM takımımız ocak ve eylül ayları arasında aktif. Bu dönemde sürekli hazır olan futbolcularımız her an profesyonel ve amatör kulüplerde oynamaya hazır durumda bekliyor” dedi.


Haber: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...