Perşembe, Ağustos 23, 2018

Erdal Albayrak: Önce Klasman, sonra BAL'ı hedefliyoruz

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta yer alan Beylikdüzüspor'un başarılı çalıştırıcısı Erdal Albayrak, zorlu bir grupta yer almalarına rağmen hedeflerini yüksek tutuyor. 


Yerel Futbol'a grubu değerlendiren Albayrak, "Zorlu bir grupta yer alıyoruz. Oldukça iddialı takımlar var. Geçtiğimiz sezon Klasman Grubu'nda mücadele etmiş, kaliteli oyunculara sahip ekiplerle aynı gruptayız. Çekişmeli maçlar oynanacak. Biz kadromuzu kurarken grupları düşünmedik. Zor kura gelirse ne yaparız, kolay kurada her maç galibiz diye birşey yok. Maçlar sahada kazanılır. İyi oyuncuları transfer ettik ve hedefimizi belirledik. Öncelikle Klasman Grubu, sonrasında da Bölgesel Amatör Lig için mücadele edeceğiz" dedi.


Eksik noktalara transfer yapılabileceğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "Hazırlık maçları ile eksiklerimizi görüyoruz. Bir hafta sürecek bir kampımız var. Hücuma destek için transfer yapabiliriz. Grubumuzdaki tüm takımlara başarılar diliyorum. Sakatlık olmadan güzel bir sezon geçirmek istiyoruz" açıklamalarında bulundu.


MUHABİR: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...